352.jpg
Vi tar semester...
2013-07-02
Vi tar semester vecka 28 till 30, men du kan nå vår beredskapspersonal på 0370 33 47 33 hela sommaren.
349.jpg
KEY IT-Partner för framtiden!
2013-06-04
För att möta framtiden har KEY IT-Partner från och med den 1 maj anställt Mikael Schelander som VD. KEY IT-Partner ser detta som

KEY IT-Partner ser detta som en viktig satsning för fortsatt etablering som en av de större IT-leverantörerna i regionen.

För att möta framtiden har KEY IT-Partner från och med den 1 maj anställt Mikael Schelander som VD. KEY IT-Partner ser detta som en viktig satsning för fortsatt etablering som en av de större IT-leverantörerna i regionen, vilket också kommer att gynna våra kunder och samarbetspartner på ett positivt sätt.  

Patrik Hill välkomnar Mikael Schelander som ny VD för KEY IT-Partner.

Mikael har med sina tjugo år som konsult och beslutsfattare en bred kompetens inom IT området. Med erfarenheter från såväl små som stora bolag i olika branscher är han väl rustad för att hjälpa KEY IT-Partners kunder att öka värdet av sina IT investeringar. Mikael är sedan 15 år tillbaka bosatt med familj i Gnosjö och är väl förtrogen med regionens företagsamma anda och de behov som den medför.

- Min vision är att förse kvalitativt IT-stöd i ett tätt partnerskap som bevisligen leder till ökad produktivitet och lönsamhet för dig som kund. KEY IT-Partner skall fungera som en naturlig förlängning av kundens interna processer och på ett sömlöst och proaktivt sätt hjälpa till att förädla våra kunders affärer, säger Mikael Schelander.

Patrik Hill kommer att finnas kvar i verksamheten som ägare för
KEY IT-Partner och som en förstärkt säljresurs för att möta en växande efterfrågan i KEYnet Sweden AB. 


Mikael Schelander
Telefon 0370-33 47 01
Mobil 076 7604311
E-post mikael.schelander@keyitpartner.se